Щоб не воювати: білоруси розбирають власні залізничні колії та копають протитанкові рови

Про це розповів міський голова Луцька Ігор Поліщук

- Абсолютна більшість білорусів не підтримують цих військових дій, вони не підтримують участь Білорусі в агресії, — розповів міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Жителі Волинської області мають родичів, друзів чи знайомих в Білорусі, які, за словами Поліщука, запевняють, що перешкоджають майбутнім діям білоруської армії у разі їх приєднання окупантів:

«Вони повідомляють нам про те, що білоруси, не бажаючи допустити участі Білорусі і кровопролиття, людських жертв, самовільно здійснюють такі дії, як розбирання залізничних колій для того, щоб не можна було підвезти техніку; копання протитанкових ровів, щоб танки не могли йти».

Нагадаємо, ймовірне вторгнення в Україну білоруських військ прогнозували вчора о 21 годині. 

Росія, яка 24 лютого розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, використовує для своїх цілей територію Білорусі.

Звідти на українську територію летять літаки та ракети, йде техніка. Також режим Лукашенка дозволив перевозити своєю залізницею російські ракети.

Джерело: НВ
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень