Щоб не виглядати простячкою: ТОП-3 неймовірно стильні спідниці для літніх образів (ФОТО)

Модні спідниці на літо 2023

Все частіше інфлюенсери почали обирати три фасони спідниць, які активно стилізують у своїх образах. Спідниця – базовий елемент гардероба влітку, тож вам без неї не обійтися.

Отож, експерти зі стилю кажуть, що найвдалішими цього літа є спідниці з шовку, льону та деніму.

Лляна

Влітку fashion-маятник схиляється до комфорту, тож у тренді лляні спідниці, в яких зручно перебувати навіть в спекотну погоду. В час тенденції на естетику Old Money такі спідниці чудово підійдуть під жилетки. Лляна спідниця гарно поєднується з відкритим взуттям, солом’яним капелюхом та сумкою з рафії.

Шовкова

Шовкові спідниці fashion-спільнота полюбила ще навесні, а влітку вони стали ще популярнішими. Найчастіше модниці носять кремові спідниці, які поєднують з базовими топами у чорному та білому кольорі та білосніжними сорочками оверсайз.

Джинсова

Денім став одним із найгарячіших трендів 2023 року. До переліку модного вбрання увійшло все: джинси, джинсові сорочки, куртки, сумки, взуття, тож і спідниця знайшла своє місце.

Інфлюенсери обирають довжину максі з чималим розрізом та поєднують з балетками, сандалями, кросівками та шльопанцями.

Джерело: 24 Канал

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень