Щоб не плутали з росіянами: онуки путіністки Єгорової перейшли на українську

Внуки відреклись від неї

Стася Ровінська - фото з мережі
Стася Ровінська - фото з мережі

Дочка пропутінської телеведучої Сніжани Єгорової - Стася Ровінська - розповіла, що її діти свідомо перейшли на українську мову.

Мовляв, так в Європі їх не сплутають з росіянами.

- Мої малі в Києві вдома розмовляли переважно російською, хоча у нас в родині дві мови... Але коли ми виїхали за кордон, вони вирішили розмовляти українською, оскільки бояться, що хтось почує, що вони розмовляють російською і подумають, що вони росіяни. А це сором страшний і не дай Бог, - сказала Стася.

Попри канонічно проросійську позицію Сніжани Єгорової, її дочка Стася Ровінська в розв'язаній рф війні повністю підтримує Україну.

З першого дня вторгнення Стася закликає зупинити кровопролиття в нашій країні, а також розповідає правду на телебаченні та у своїх соціальних мережах. Також Стася Ровінська зі сльозами на очах закликала ігнорувати її матір Єгорову.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень