Щоб цибуля виросла гігантською, треба зробити одну річ за день до посадки

Дія проста, а користі – цілий вагон

Є декілька нюансів
Є декілька нюансів

Ціни на цибулю не радують. Тому можна сміливо стверджувати, що українці, які мають хоч трішки землі, точно будуть садити цибулю. 

Є кілька хитрощів, з якими вона виросте величезна і не знатиме хвороб.

По-перше, грядки під цибулю слід підготувати заздалегідь. Ця культура не любить кислі ґрунти, тому не завадить внести у землю доломітове борошно. Якщо земля під цибулю глиниста, додайте трохи піску чи торфу, якщо піщана – суглинку та перегній.

Навесні під посів на грядки додають сечовину – 20-25 г/кв. м.

Також перед посадкою сівок бажано замочити у звичайній воді, без стимуляторів зростання. Процедуру зазвичай проводять за день до запланованої посадки рослини.

Цибулини відправляють у гарячу воду (не окріп!) на 10 хвилин. А ще перед посадкою слід рясно полити грядку, щоб вона була дуже глибоко просочена водою. 

Джерело: На ПЕНСІЇ 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень