Що з новим фонтаном за кінопалацом «Україна» у Рівному?

Він то працює, то не працює

І часто ранками у ньому помітні працівники «Рівнеоблводоканалу», які виконують якісь роботи.

Головний інженер «Рівнеоблводоканалу» Віктор Єфімов запевнив, що фонтан – цілком справний, але якісно працювати йому заважають невиховані рівняни:

Якісь люди лізли туди в саму чашу, завертали форсунки, які подають воду, форсунки забивалися. Але це такі механічні речі, на які впливає, безумовно, людина, яка погано вихована і, скажімо, яка якісь там свої брудні цілі переслідує, роблячи шкоду цьому фонтану. А сам по собі він працює. І я не бачу ніяких таких причин, щоб він не працював.

За словами Віктора Єфімова, новий фонтан працює за графіком, який «Рівнеоблводоканалу» надсилають з міського управління житлово-комунального господарства. У ньому визначений час роботи – це переважно вихідні та святкові дні.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: фонтан
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень