Що там із судом над Зеленським за порушення карантину

Чи оштрафували недоторканного

Сьогодні, 19 червня, суд у Хмельницькому розглянув адміністративний протокол стосовно президента Володимира Зеленського за порушення правил карантину.

Нагадаємо, під час робочого візиту на Хмельниччину 3 червня Офіс президента опублікував фото, де голова держави і його команда разом з головним санітарним лікарем України пили каву в середині закладу, коли дозволу на це ще не було.

 

Президенту і всім присутнім за це загрожувало від 34 до 170 тис. гривень штрафу.

За повідомленням поліції, протоколи склали на власника та відвідувачів кафе, «під роздачу» потрапили також голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет та Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Однак, суд призупинив адміністративне провадження, повідомляє hromadske.

Суддя звернувся до Верховного суду для розтлумачення, чи може бути голова держави притягнутий до адміністративної відповідальності, адже відповідно до Конституції президент є недоторканним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень