Що справді відомо про смерть жирафи у Рівному

Про мертву тварину тепер знають усі

Фото з інтернету

У цирку, який перебуває нині із гастролями у Рівному – померла жирафа. Ця подія набула неабиякого розголосу сьогодні у мережі. Рівняни, які були на виставах у цирку, розповідають, що ще в суботу жирафа брала участь у виставах і виглядала здоровою. Проте вже уу неділю жирафу на виставу не виводили.

На касі цирку, що базується зараз поруч із торговельними центрами на Макарова у Рівному, висить об'ява про те, що жирафу перевезли й сховали у теплому приміщенні через похолодання.

Тим часом з інших джерел журналістам «РТБ: Рівне Суспільне» вдалось дізнатись, що тварини таки не стало і спеціалісти навіть проводили розтин.

Інформацію журналістам телеканалу коментували в міській ветеринарній клініці:

Жирафа померла. Там була серцева недостатність, якщо точніше - закупорка легеневої артерії, тварина загинула від зупинки серця. Жирафі було 10 років, хоч тварини живуть і по 30 років. Уже зроблено розтин і вона утилізована на костопільському ветсанзаводі.

Ми зателефонували на ветсанзавод у Костопіль. Відповіла жінка, яка не представилась та не захотіла з’єднати журналіста із керівництвом заводу. 

Обмежилась лише коротким: «Ну то й що».

Тож можна вважати, що інформація про поховання жирафи на території ветсанзаводу підтвердилась.

Між тим, у прес-службі ГУНП Рівненської області підтвердили інформацію про те, що жирафа, яка гастролювала із цирком у Рівному, померла.

Однак до поліції з цього приводу жодних офіційних заяв не надходило.

Нагадаємо, що цирк «Кобзов», який і нині розташовується на стоянці одного із торгово-розважальних центрів міста, раніше зацікавив рівнян. Окремі мешканці міста закликали не йти у цей цирк. Одна із рівнянок навіть зареєструвала петицію на сайті міської ради із вимогою не пускати циркачів із тваринами у Рівне. Проект рішення щодо заборони звіринців та цирків із звірями, вже зареєстрований на офіційному сайті міської ради.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень