Що слід знати про Форум Теритиорії креативних індустрій у Рівному?

Який відбудеться у вересні

Масштабний Форум Території креативних індустрій відбудеться цієї осені у Рівному. Його проведуть у суботу 21 вересня у Міському будинку культури. Захід є фінальною частиною проекту «Територія креативних індустрій» ГО «Платформа взаємодій Простір», що стартувала три місяці тому. Слоган форуму – «Думай руками».

Досить вагатися, сумніватися, недооцінювати себе – думай руками, - хочемо закликати до дії. Насправді, коли розпочинаєш власну справу, проблеми виникають завжди, ніхто від них не застрахований. Питання в тому, стане мрія реальністю чи ні, - кажуть організатори. – Напередодні форуму ми розкажемо десять історій про рівнян, які одного дня закотили рукави, а тепер їхнім проектом може гордитися не тільки місто, а й країна!

 

Форум – безкоштовний, розрахований на 300-400 учасників. Однак без попередньої реєстрації на нього потрапити буде неможливо. Попередньо ми оголошуємо чотири спікери, їхній перелік доповнюватиметься:

Олексій Малицький  - підприємець, учасник українського списку Форбс «30 до 30»

Співзасновник брендів: Sammy Icon, Morza, Clan-Р, One Factory, 5000 Miles, Oboi та Octogin. Продукція його брендів продається в шістнадцяти країнах та на чотирьох континентах.

Автор першого TEDx-виступу без слів. Консультант з брендингу.

Валентин Панюта - керуючий партнер, бренд-лідер FEDORIV

Його команда розробляла Rozetka, Concert.ua, Будинок іграшок, Epikur, Школа Inventor Київ, Odesa International Airport / Міжнародний аеропорт Одеса, rabota.ua, Київський Зоологічний парк і десятки інших брендів. 

Учасник та співзасновник  андеграундного супергурту «Вагоновожатые».

Ксенія Ніколаєва - спеціаліст зі сторітелінгу, журналіст, телеведуча

10 років працює з текстами та історіями. Писала для видань bit.ua, platfor.ma, The Devochki, gloss.ua, БЖ, "Країна".

Вела передачу про локальні бізнеси на радіо "Ритм" і телешоу "Успішні в Україні" на Espreso ТБ.

Працювала з такими брендами, як S-Cape, Кураж Базар, Have A Rest, Balcony Garment, Амстер Дамстер, Selfish Club, благодійний магазин "Ласка", Svitozar, DressUp, PRO Makers, Cloud Made, DeviDuran, MyChoice by NK.

Юрій Марченко - головний редактор Platfor.ma, автор шоу та ведучий на радіо «Аристократи», «Радіо НВ», ведучий «Вечірнього шоу з Юрієм Марченком» на Суспільному телебаченні

Колумніст і автор видань EsquirePlayboy, «Новое время», Colta та багатьох інших. Член наглядової ради журналістської премії «Presszvanie»

 Роман Дзвонковський - художник-аніматор і засновник студії DzvonkMotion animation studio

За його плечима робота з: WACOM графічні планшети, Dodo socks, TOM арахісова паста, Lillis деревяні іграшки, Exstracell, ODG-solutiona, Eгоїсти-мережа ресторанів, Animal AD, Babka, EPL_екологія, право, людина, ICTV_Більше ніж правда та інші.

Лекції будуть змінюватися воркшопами аж до самого вечора. Робимо Форум дуже практичним та орієнтуємось на людей, які планують розпочати власну справу, або ж тільки стартували і прагнуть розвитку. Кейси та «успішні успіхи» – завжди цікаво слухати, вони надихають. Ми ж націлені на практичність, аби знання можна було відразу  використати в реальній ситуації, - коментують організатори.

Лекції з тем брендингу, ребрендингу, стратегії, піару слухатимуть у великій залі. А от воркшопи будуть камерними. Деякі вміщатимуть сім людей, деякі – сто.

При реєстрації слід вибрати ті, що ти хочеш відвідати:  як говорити бренду, щоб бути почутим; як власноруч створити сайт бренду; для чого вам слоумошен і як його створюють; відео-реклама для бізнесу; як будувати команду і керувати проектом та десятки інших.

Також на заході діятиме експо-плейс і вільний екран. Місцеві виробники зможуть показати власний бренд публіці та розповісти про нього:

Пропонуємо локальним креативним індустріям заявити про себе оригінально. Скажімо – розміститися у вигляді інсталяції на нашому експо-плейсі, або ж стати учасником вільного екрану та розповісти про себе на головній сцені Форуму. Кількість місць дуже обмежена, усі пропозиції ми чекатимемо на prostir.rivne@gmail.com

Форум Території креативних індустрій проходитиме за підтримки ІСАР «Єднання», Управління економіки міста, Департаменту економічного розвитку і торгівлі РОДА, Національного університету водного господарства та природокористування, групи компаній «РЕНОМЕ», Мар’яна Годи, «Ощадбанку», SMART PEOPLE та інформаційних партнерів радіо «Трек» та суспільного телебачення «UA:Рівне».

Коли: 21 вересня (субота)

Локація: Міський будинок культури

Формат: лекції, воркшопи, експо

Вартість – безкоштовно (при умові реєстрації)

Facebook -

Реєстрація - http://terytoriya.prostir.rivne.ua/event/?fbclid=IwAR0fIzNggFlo_orEbK945K31VNyWjjaIqQiC-fJZR2tBwotpRGu-ehuf9Gs

 

З питань акредитації та інтерв’ю зі спікерами звертайтеся за телефоном 096 804 56 35 (Ірина)

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень