Що робили пожежники, «швидка» та поліцейські біля Рівненської обласної бібліотеки? (ФОТО)

Окрім працівників спецслужб, тут зібралося ще кілька десятків людей

Так у Рівному пройшов уже другий захід під назвою «Жива бібліотека».

У приміщенні Рівненської обласної бібліотеки у суботу по обіді зібралися кілька десятків людей, які спілкувались із запрошеними гостями. 

Цього разу організатори заходу – соціал-демократична платформа – запросили кіберполіцію, патрульних, рятувальників і бригаду швидкої.

Замість діалогу працівники ДСНС влаштували інтерактив, давши присутнім потримати в руках пожежний шланг і надягнути кисневий балон із протигазом.

Медики, своє чергою, дали можливість ознайомитись із приладдям, яке є в кареті швидкої та розповіли свої історії з життя.

«Секрети» роботи розкрили й правоохоронці: Іванна Бояківська розповіла про важкі будні патрульної поліції, а керівник кіберполіції на Рівненщині Олег Лепеха розповів про свій підрозділ.

Також з Києва приїхав і засновник соціал-демократичної платформи у Рівному Богдан Ференс.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень