Що про вас розкаже манера тримати чашку?

Оберіть картинку, на якій зображено, як ви зазвичай тримаєте горнятко

1. Мізинець вбік

Люди, які зазвичай саме так тримають чашку у руках — надзвичайно сильні особистості, які знають, чого хочуть. Вони дуже вперті і майже ніколи не погоджуються йти на компроміс, що може зіграти з ними злий жарт. Їм важливо займати керівні посади, адже вони не бояться відповідальності і можуть відкривати приховані таланти у своїх підлеглих. Їх дуже цінують рідні та близькі.

2. Тримаєте чашку двома руками

Ви людина з великим та дуже добрим серцем. Близькі та рідні майже завжди звертаються до вас за порадою або просто, щоб поділитися проблемами. Та це не так і добре, адже на перший план ви завжди ставите інших, а не себе. Та варто пам’ятати, що такі люди, як ви, ніколи не зрадять і завжди допоможуть у скрутну хвилину.

3. Тримаєте міцно за вушко

Це надзвичайно спокійні та врівноважені люди. Вони ніколи не квапляться з рішеннями і завжди ретельно обдумують кожен свій крок. Це допомагає їм уникнути великих проблем і отримувати те, що вони собі задумали. Але є й інша сторона медалі — ви постійно стримуєте свої емоції, що може стати причиною виникнення стресу.

4. Тримаєте за денце

Ви надзвичайно обережна людина, яка боїться змін у житті. Похід до магазину — це вже велика подія, а отже треба запастися продуктами одразу на декілька років. Речі ви купуєте лише необхідні і просто боїтеся йти у відпустку, бо «раптом що!». Ви дуже обачна людина, але такі думки не дозволяють ширше дивитися на світ та отримувати від цього максимум задоволення.

5. Тримаєте за вушко, але притримуєте іншою рукою

Ви дуже чуттєва натура, яка сприймає все занадто близько до серця. Вам необхідно постійне схвалення близьких людей та підтримка. Крім того, ви любите згадувати минуле і проводити час у перевірених та улюблених місцях. Для вас надзвичайно важливо побудувати хороші стосунки зі своєю родиною та насолоджуватися ними. Зазвичай такі люди стають дуже хорошими друзями.

6. Тримаєте з іншого боку від вушка

Ці люди ставляться до життя з надзвичайною легкістю та навіть необережністю. Це дуже творчі натури, які можуть дивувати своїми незвичайними поглядами на, здавалося б, звичайні речі. Вони з головою занурюються у творчий процес і можуть геть забути про важливі практичні речі. Така поведінка може стати причиною великої кількості помилок, але по-іншому вони просто не вміють.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень