Що варто знати про види пилососів?

Пилососи — це найрізноманітніша побутова техніка, яка має безліч моделей та типів, що виконують різнопланові функції. Ціни на пилососи також відзначаються різноманітністю та залежать від конструкції пристроїв та їх функціональності. Щоб не заплутатися у багатстві вибору, який пропонують покупцям магазини побутової техніки, слід знати багато нюансів, але найважливіший — це відмінність моделей.

Основні моделі пилососів



Щоб ваші очі не розбігалися при першому погляді на різноманіття апаратів, пропонуємо розділити їх на декілька основних видів:

 

  •  класичні пристрої;
  •  миючі пилососи;
  •  ручні агрегати;
  •  роботи-пилососи.

Визначившись для себе, який саме тип вам потрібен, ви зможете перейти до вибору конкретної моделі.

Класичний пилосос для сухого прибирання

Такий апарат просто збирає пил, не виконуючи зволоження приміщення. Він характеризується невеликими габаритами та легкістю експлуатації. Ціна «сухих» пилососів залежить від типу фільтрації (дуже важливий фактор для алергіків), способу втягування пилу, потужності та інших показників. Найкращим варіантом стане пристрій з водяним фільтром, який забезпечить вихід чистого повітря без домішок пилу.

Миючий пилосос

Цей пристрій виконує як сухе, так і вологе прибирання. Він оснащений спеціальним резервуаром для рідини, від розміру якого залежить якість прибирання. Вода з мийним засобом розпиляється по поверхні, а потім збирається насадкою разом з пилом та брудом. Такі пристрої коштують дорожче, але й відрізняються більшою функціональністю.

Ручний пристрій

Це ідеальний варіант, якщо ви цінуєте мобільність та компактність. Такий апарат підійде для швидкого прибирання, він не обтяжений дротами та незручними трубами, а також використовується під час чищення салону в автомобілі. Випускаються моделі, які підзаряджаються від стаціонарних станцій чи працюють на акумуляторах. Також до цього виду можна віднести більш габаритні швабри-пилососи.

Робот-пилосос

Такий пилосос — останнє слово побутової техніки. Він постійно підтримує чистоту в приміщенні, прибираючи навіть тоді, коли вас немає вдома. Сучасні моделі відрізняються функціональністю та преміальною якістю деталей.
Обравши конкретний тип, ви зможете більш детально вивчити його, що допоможе обрати той пристрій, який допоможе у досягненні чистоти.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень