Що подарувати хлопцеві або чоловікові до Дня закоханих - кращі ідеї

Порадуйте коханого

Наближається день Святого Валентина - довгоочікувана пора подарунків і сюрпризів. Вибирати подарунок потрібно з урахуванням інтересів і захоплень чоловіка. Забудьте про банальні шкарпетки.

Одяг


Багато чоловіків або не люблять шопінг, або абсолютно не мають на нього часу.  Позбавте хлопця потреби шукати новий теплий одяг, зробіть йому подарунок.

 

Одяг повинен відповідати смаку чоловіка і його інтересам. Можна купити йому теплий светр , молодіжну сорочку або нові джинси. 

Аксесуар
 

Хороший чоловічий аксесуар - це універсальний подарунок на будь-яке свято. Головне правило у виборі подарунка - його корисність.

Якщо ваш хлопець не носить краватки або не любить ремені - не потрібно дарувати йому непотрібну річ. Хорошим подарунком будуть годинник - механічний або електронний, а також смартгодинник.

Ігрові товари

Якщо чоловік любить розслабитися за комп'ютерною грою у вільний час - ігрова техніка його точно обрадує. Хлопцеві-геймеру можна подарувати ігрові навушники, ігрову мишку, новий джойстик або VR-шолом.

Спортивний подарунок


Якщо чоловік ще не має абонемента - можете подарувати йому карту в один зі спортзалів міста. Ще кращим рішенням буде купити подвійний абонемент, щоб зміцнювати здоров'я разом.

Якщо хлопець вже ходить в спортзал - можете продовжити його абонемент, або купити йому хороші кросівки чи спортивний інвентар.

Для подорожей
 

Квиток в нове місце або туристична поїздка - відмінний подарунок для коханого чоловіка. 

Подаруйте хлопцеві квиток в гірськолижний курорт Карпат або романтичний тур по Львову.

Подарунки для шлунка


Подарунок для чоловіка також може бути пов'язаний з кулінарією - це може бути кавоварка, набір для барбекю, невеликий домашній бар або алкогольний набір.

Чоловікові також можна подарувати кошик з делікатесами або солодощами, в залежності від його смаків. 

Джерело: УНІАН

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень