Що буде замість ковзанки у центрі Рівного?

У соцмережах обговорюють рівняни

Зокрема, рівнянин Зураб Кантарія зачепив цю тему на своїй сторінці у ФБ. Активіст також поширив фото, які свідчать про те, що на місці ковзанки біля "Злата Плази" вже встановлені дерев'яні будиночки.

 

Рівняни почали висувати свої версії щодо ліквідації місця активного відпочинку. Зокрема щодо того, що власники вже розпродують обладнання ковзанки, оскільки рівняни втратили до неї інтерес і вона стала нерентабельною.

Трохи привідкрив завісу відомий рівненський лірник Андрій Ляшук. Зокрема повідомив:

Як один із підрядників та партнерів того, що буде тут відбуватись, скажу таке: торговий центр "Злата плаза", прагнучи долучитись до створення у нашому місті атмосфери затишку та комфорту та зробити життя цікавим, хочуть створити для нас, назвем це так "Різдвяну казку". Ці хатки, що з'явились на місці ковзанки - це буде алея майстрів. Трохи відійшовши від совкових стандартів святкування і разом з тим шануючи національні традиції, буде реалізовано цікавий культурний проект. До речі, без залучення бюджетних коштів. Звичайно, що маркетингова складова теж тут не на останньому місці.

На сторінці ж "Злата Плази" у ФБ також вирішили зберегти інтригу. Написали лише

Залишилось чекати зовсім трошки!

Судячи з розміщеного промо-ролика - відкриття "Різдвяної казки" заплановане 3 грудня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень