Що зробити, щоб перестати губити речі

Прості рекомендації

Кожен з нас хоч раз щось губив. Щоб цього уникнути, необхідно дотримуватися кількох простих рекомендацій.

Проговорювати

Щоб запам'ятати, де лежить конкретна річ і потім її не шукати, можна сказати собі, наприклад, «Ключі на столі в кабінеті». Так в голові відкладеться інформація, яка неодмінно спливе в потрібний момент.

Бути уважними

Щоб нічого не втрачати, щоб точно пам'ятати місце розташування предметів, необхідно бути уважними. Потрібно концентруватися на чомусь одному. То ви точно пам’ятатимете, що і куди поклали.

Не обтяжуватися практиками

Є безліч способів запам'ятовування, величезна кількість способів тренувати пам'ять. Але не слід завантажувати себе ними, бо багато з них не дають ніяких результатів. Краще направити сили на те, щоб розвинути уважність, щоб почати концентруватися на тому, що відбувається.

Використовувати цільові місця

У кожної речі має бути своє місце. Цю просту істину з самого дитинства доводилося чути кожному індивіду. Але використовують її не всі. А дарма!

Треба виділити місця для зберігання предметів, які часто губляться і класти їх туди весь час.

Згадати попередні події

Коли щось загубили, важливо не панікувати, а спробувати згадати, що відбувалося до цього. Досить імовірно, що потрібна інформація спливе в голові.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень