Що віщує ворона, яка залетіла на подвір'я: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Існує багато народних прикмет про ворон. Більшість людей вважає, що птах пов'язаний зі смертю і негативними подіями, але це не завжди так. Ворони можуть попередити про багатьо позитивних  подій і навіть принести гарну звістку

Добрі прикмети про ворон

Коли сідає ворона на дах і починає каркати, це означає, що сім'ю, яка тут проживає, чекає багатство. 

Поява ворони на вікні або даху будинку молодої людини або дівчини обіцяє пристрасний роман.

Також матеріальний достаток пророкує ворона, яка летить за мандрівником або перед ним. 

Добре побачити двох ворон, які годують одна одну. Наші предки запевняли, що такий знак пророкує успіх і радість. Якщо ж птахи ще й каркнули одночасно — готуйтеся до зустрічі з людиною, яка зробить вас щасливими. Іноді поява двох птахів біля будинку говорить про майбутнє весілля.

Птахи кружляють над чиїмось житлом — тут скоро буде поповнення. Поява двох ворон на весіллі або вінчанні говорить про довге багате і щасливе сімейне життя.

А якщо вас «позначила» ворона, чекайте збільшення прибутку.

Погані прикмети про ворон

Ворона б'ється у вікно - поганий знак, який віщує хворобу когось із родини. Якщо людина почує каркання з дупла, її чекає небезпека. 

Самотній ворон, що стоїть перед будинком і каркає на нього, попереджає мешканців. Ймовірно, в недалекому майбутньому хтось стане жертвою магічного втручання, псування, що призведе до погіршення здоров'я.

Стоїть у воді або каркає зліва від вас птах — проблеми на роботі. Тримає в дзьобі їжу — попереджає про хворобу, напад.

Якщо ворона потрапляє в житло і каркає, літаючи по кімнатах — у мешканців можливі проблеми зі здоров'ям.

Вбити ворону — тяжкий гріх. Наші предки були впевнені: того, хто це зробить, чекає нещастя. Прокляття перейде і на його нащадків. У цій родині стануть вмирати домашні тварини, щастя в шлюбі чекати не варто. Воно залишиться над родом рівно стільки, скільки років було вбитій пташці.

Звичайно, якщо ви один раз зіткнулися з каркаючою вороною, то навряд чи вона попереджає про страшні події. Цілком можливо, пернатий друг просто хоче поспілкуватися. Але якщо зустрічаєте такі знаки кожен день, а птиця постійно з'являється у вашому житті, не виключено, що це дійсно важливе застереження.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень