Що таке трирівневий захист енергооб’єктів в Україні

Йдеться про 90 об’єктів у 21 області

В Україні врахували досвід минулої зими, і кинули чимало сил на захист енергооб'єктів. Сьогодні Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України захищає 90 обʼєктів у 21 області від уламків дронів та ракет. Усі проєктні роботи узгоджуються з Генштабом та Державною службою надзвичайних ситуацій. 

Перший рівень захисту – спорудження габіонів та біг-бегів. На сьогодні Агентство відновлення захищає 90 обʼєктів у 21 області від уламків дронів та ракет.

Другий рівень – це захист від дронів та шахедів. Бетонні конструкції, що будуються навколо основної мережі «Укренерго», починаючи з березня цього року. Під захистом 22 підстанції, 63 автотрансформатори у 14 областях.

Третій рівень – захист від ракет. Під захистом 22 підстанції від прямого влучання найпотужнішими ракетами у 14 областях. – «Тут працюємо спільно з «Укренерго» – вони формують завдання на проєктування та будівництво», – повідомили в пресслужбі.

Для будівництва захисту використовували досвід та знання здобуті під час навчання в Британії за нормативами та стандартами Британії та США.

Габіони – це різновид огороджувальних конструкцій, виготовлених із міцної металевої сітки, наповненої камінням.

Біг-бег – м'який контейнер, промислова тара, вироблена з гнучкого матеріалу і призначена для перевезення та зберігання різного роду вантажів і матеріалів, що мають сипучу консистенцію, такі, пісок.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень