Що таке доля людини та чи можна їй довіряти? (ВІДЕО)

Пояснення психологині

Багато людей різні невдачі в житті або її не зовсім щасливий хід звикли називати долею. Також багато хто вважає, що спокійно плисти за течією життя - це прояв довіри до своєї долі.

Відома українська психологиня Наталія Холоденко вважає, що вираз про довіру долі в житті людини - вказує на безвідповідальність.

- Що таке довіряти Богу і долі? Як ти знаєш, що Бог погоджується з тим, як ти робиш? Це ж фантазія, - стверджує Наталія Холоденко.

Психологиня переконана, що у руках людини хай не все, але все ж дуже багато. Це означає, що варіантів тієї самої долі є величезна маса, на яку впливати може сама людина.

Є 150 варіантів твоєї долі і звідки ти знаєш, що ти проживаєш найкращий. Люди знімають відповідальність (з себе за своє життя), варіантів долі, я впевнена, дуже багато, - зробила висновок Наталя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень