Що робити зі знайденим «підкладом»: поради екстрасенса

«Підкладом» люди називають речі, які недоброзичливці використовують для магічних ритуалів

Як правильно нейтралізувати знайдений «підклад», розповідає екстрасенс Роман Шептицький.

Буває так, що людина знаходить незрозумілі речі біля свого дому чи офісу. Це можуть бути монети, мотки волосся, хрестики, яйця, хліб, зерно, голки, ганчірки.

"Не завжди це може свідчити про магічний вплив, проте, щоб себе зайвий раз перестрахувати, необхідно правильно такого роду знахідки нейтралізовувати", - каже екстрасенс.

Спочатку потрібно одягнути рукавички, щоб не брати небезпечну знахідку голими руками. Потім необхідно річ замотати в темний пакет та папір  і винести в місце, де люди не ходять.

Екстрасенс радить взяти із собою свячену воду та сіль.

- У місці, де будете спалювати підклад, за годинниковою стрілкою зробіть три рази коло з солі, три рази охрестіть його сіллю, три рази охрестіть його свяченою водою, три рази прочитайте Отче Наш, - каже Роман Шептицький.

Підпаливши пакунок, кажете наступне: «Нехай сила вогню знищить все погане, все лихе, мертве, чорне і чуже. Звідки прийшло - туди хай і вертається!!!».

Далі, каже екстрасенс, не чекаєте, поки догорить вогонь, а мовчки розвертаєтесь і ні з ким не говорячи по дорозі, та не обертаючись назад, йдете додому. Вдома руки і обличчя змиваєте свяченою водою, і потім ще руки до ліктя миєте сіллю.

Останній крок: місце, де знайшли підклад, теж кропите свяченою водою, свяченою сіллю хрестите і можете закапати воском зі Стрітенської свічки.

Екстрасенс радить після таких знахідок замовити служби в трьох церквах за своє здоров'я і своїх рідних, а також поставити свічку за здоров'я своїх ворогів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: підклад
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень