Що робити, щоб влітку не натирало між ногами: 5 ефективних способів

Це часта проблема людей, які мають зайву вагу

Влітку всі полюбляють носити спідниці і короткі шорти. Через це оголені частини тіла торкаються одна об одну і труться. Потім з’являється почервоніння і подразнення на шкірі стегон. Зазвичай це проблема людей із зайвою вагою, або тих, хто швидко схуднув і на ногах обвисла шкіра.

Що робити, щоб не натирало між ногами

  • Талькові засоби

Присипки та тальки, талькові дезодоранти, гель-пудра від натирання – всі ці продукти здатні запобігти дискомфорту. Однак доведеться постійно носити із собою цю баночку, щоб час від часу наносити засіб на проблемну зону, оскільки їхня дія дуже нетривала.

  • Спеціальний засіб проти подразнень

Звичайно, існують спеціальні засоби від натирання шкіри. Першими їх почали застосовувати спортсмени, особливо бігуни та марафонці. Це бальзами-стіки з вмістом масел, що зволожують і забезпечують ковзання. До речі, спеціальні засоби працюють не лише у зоні стегон, а й під лямками бюстгальтера, під грудьми, на внутрішній поверхні плечей, пахв та будь-яких складках шкіри.

  • Бандалетки

Це спеціальні еластичні бандажі для захисту від натирання стегон. З ними не спекотно, вони міцно тримаються і непомітні під сукнями та спідницями.

  • Дитячий крем

Він не залишає слідів на руках чи одязі та заспокоює шкіру, якщо вже є подразнення.

Джерело: life.fakty

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень