Що потрібно зробити з ялинкою, щоб вона виглядала пишною та пухнастою: бюджетний новорічний лайфхак (ВІДЕО)

Крутий спосіб покращити святкове дерево, щоб ялинка захоплювала всіх гостей

Багато родин давно змінили «живе» святкове дерево на штучну ялинку, яку традиційно встановлюють на новорічні та різдвяні свята у будинку. Однак, навіть якщо ви прикрасите її трендовою ілюмінацією та додасте вишукані іграшки, це немає жодного сенсу, якщо новорічне дерево «лисе».

Ялина має бути пухнастою, і є спосіб зробити її такою

Усі дорогі новорічні ялинки мають одну спільну рису: вони потопають у зелені та здаються пишнішими. Тоді як багато бюджетних дерев можуть виглядати безглуздо в порівнянні з ними.

Як пише видання Express, недорогий лайфхак покращить зовнішній вигляд навіть непоказної, на перший погляд, штучної ялинки. Так, крутим секретом поділилася дівчина у TikTok.

Дуже легко зробити вашу різдвяну ялинку більш пухнастою та пишною, і не йдеться про купівлю нового дерева. Все, що потрібно виконати, це взяти кілька ниток якоїсь недорогої хвойної гірлянди та обернути нею вашу ялинку. 

Ви також можете додати хвою, яка вже прикрашена сосновими шишками.

 

Штучні гілки ялинки обійдуться вам набагато дешевше, ніж повноцінна заміна новорічної красуні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень