Що потрібно зробити на дачі в кінці сезону, щоб навесні не було слимаків? Ви здивуєтеся

Перевага методу полягає в тому, що він неймовірно простий за всієї своєї ефективності

Наприкінці дачного сезону настає чудовий час для того, щоб здолати багатьох шкідників. Равлики зі слимаками не стануть винятком.

Як здолати слимаків? 

Проводиться процедура вже наприкінці сезону. До цього моменту варто повністю очистити свою ділянку від будь-яких рослинних решток та дачного сміття.

Після цього проводимо перекопування.

Далі потрібно в одному відрі води розчинити велику ложку солі та провести обробку тих місць, де ви найчастіше спостерігали шкідників.

Після цього варто почекати 14 днів і ще раз використовувати розчин солі для обробки ділянки.

 

В інші періоди часу таку обробку краще не використовувати, оскільки вона потенційно може негативно вплинути на врожайність культур.

Також не забувайте і про методи профілактики. Наприклад, периметр ділянки варто викласти шаром річкового піску, який змішують зі шкаралупою курячих яєць та порошком гірчиці.

Це стане дуже корисним рішенням у тому випадку, якщо слимаки є у ваших сусідів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень