Що покласти в позичений посуд, щоб не повертати його порожнім: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

 

Порожній посуд — це символ нестачі та бідності. Тому існує повір'я, що не можна повертати порожній посуд, у якому хтось приніс вам їжу або подарунок.

Тому, якщо хтось приніс вам посуд з їжею або подарунком, то його, згідно із прикметами, потрібно повернути не порожнім, а з чимось усередині.

Що краще покласти в посуд

Повертаючи посуд, ви можете покласти в нього щось, що відповідатиме вашим намірам і бажанням.

Якщо ви хочете подякувати за їжу або подарунок, то ви можете покласти в посуд щось смачне або корисне, наприклад, фрукти, горіхи, цукерки, печиво, мед, джем, чай, каву, спеції, сіль, цукор та інші продукти.

Якщо ви хочете побажати здоров'я і довголіття, то ви можете покласти в посуд лікарські трави, олії, бальзами, свічки, мило.

Якщо ви хочете побажати удачі та грошей, то ви можете покласти в посуд монети, банкноти, лотерейні квитки, підкови, ключі, магніти, фігурки, брелоки та інші предмети, які вважаються символами удачі та багатства.

Якщо ви хочете побажати любові та щастя, то ви можете покласти в посуд квіти, листівки, фотографії, сердечка.

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень