Що означає, коли сняться померлі родичі

Зазвичай такі сни віщі

Сни, в яких є померлі родичі, зазвичай викликають страх і занепокоєння. Однак не варто налаштовуватися на негатив, часто ці сни несуть позитивний заряд.

Щоб правильно зрозуміти сон, треба запам'ятати всі деталі сновидіння — сюжет, місце дії, поведінку родича і ваше власне, емоційне навантаження і так далі. Езотерики склали перелік порад, щоб зрозуміти сон.

Кличе до себе

Іноді небіжчик кличе вас з собою у сні або збирається забрати когось із близьких. Аби уникнути нещастя, треба в найближчу батьківську суботу прийти з частуванням на могилу до померлого.

Просить виконати бажання

Іноді померлі уві сні просять, щоб для них щось зробили. Як правило, такі сни викликані внутрішніми переживаннями людини, яка відчуває у чомусь свою провину перед померлим. Постійні спогади про нього і викликають такі сни. У такому випадку потрібно спробувати переключитися і зайнятися якимись справами.

Попереджає

Буває, померлі родичі передбачають якісь неприємні події, які можуть трапитися у нашому житті. Необхідно проаналізувати свої сни, але не ігнорувати. Давно відомо, що сни впливають на підсвідомість людини і підштовхують його до прийняття важливих рішень. Тож іноді варто дослухатися до порад, які дає померлий уві сні, тоді вдасться уникнути неприємностей.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень