Що найчастіше виходить з ладу: тонкощі ремонту мобільних телефонів

Існує ціла низка правил, які дозволять покращити роботу ґаджетів

Мобільні телефони – це поширена техніка, яку використовують не лише для зв'язку, але й для розваг та спілкування. Можливість встановлення додатків соцмереж дозволяє тримати руку на пульсі та бути у курсі всіх новин. Через постійне використання, мобільні телефони можуть пошкоджуватися та виходити з ладу.

Вузли мобільних телефонів, які найчастіше виходять з ладу

Існує ціла низка правил, які дозволять покращити роботу ґаджетів, а також зберегти їх від пошкоджень. Проте це не гарантує захисту від нещасних випадків, у результаті яких телефон може випасти з рук та розбитися. Відновити працездатність ґаджетів дозволять інструменти для ремонту телефонів та запчастини.

Поширені запчастини для мобільних телефонів:

  • Екрани та дисплей. Саме їх доводиться замінювати найчастіше через недбале використання апаратів. Рекомендовано використовувати чохли та скло з високим рівнем захисту.
  • Роз'єми для зарядки. Щоб подовжити термін служби роз’ємів, рекомендовано використовувати магнітні зарядки, у яких одна з частин дроту залишається всередині мобільного телефону. Навантаження на роз'єм знижується та не доводиться кожного дня вводити зарядний пристрій всередину телефону.
  • Мікрофон та динаміки. Структура цих вузлів особлива через те, що до неї має доступ пил та волога. Якщо телефон використовується без чохла, він може забиватися пилом та брудом, що погіршує роботу мікрофона та динаміків. Крізь отвори також може потрапляти волога.

Як подовжити роботу мобільного телефона?

Щоб продовжити роботу пристрою, не варто заряджати його всю ніч. Рекомендовано, щоб заряд пристрою знаходився на рівні 40-80%. Саме таке значення заряду дозволить продовжити термін служби акумуляторів.

Досить часто в мобільних телефонах виходить з ладу не механічна частина, а програмне забезпечення. Тому потрібно використовувати додатки від перевірених розробників, а також встановити на телефон антивірусну програму. Рекомендовано регулярно проводити очищення файлів пам’яті, тому що месенджери, такі як telegram, instagram засмічують пам’ять та погіршують роботу мобільних телефонів.

Не намагайтеся самостійно відремонтувати техніку, обов'язково звертайтеся до спеціалістів, які мають необхідний перелік інструментів та запчастини для мобільних телефонів, обладнання та чудово розуміються на програмному забезпеченні. Близько 40% звернень щодо ремонту мобільних телефонів пов'язані з виходом з ладу програмної частини. В такому випадку необхідне проведення перепрошивки приладів. Неправильне виконання робіт може назавжди вивести з ладу пристрій, та перетворити його на цеглину.

*на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень