Що «накопають»? До укладачів бруківки у Рівному прийшли правоохоронці

З обшуком

Фото з "Рівне вечірнє"

Обшук на рівненському підприємстві «Арт-Брук» розпочали зранку у середу, 22 лютого, правоохоронці. 

Нагадаємо, що це підприємство взимку торік розпочало укладати на тротуарах Рівного бруківку, на яку з бюджету міста надали понад 50 мільйонів гривень.

 

Клали її і в дощ, і в сніг, і ввечері при світлі прожекторів. А через деякий час нова бруківка у деяких місцях почала «просідати».

Витрати на бруківку, яку відразу охрестили золотою, обурили громадськість міста. Рівняни казали, що такі суми тратити на мощення тротуарів у воєнний час абсолютно недоречно, і припускали, що тут замішана корупція. Адже, за інформацією ЗМІ, «Арт-Брук», підозрюють у зв’язках із міським головою Рівного Олександром Третяком.

Також відомо, що послуги цього підприємства Рівненське шляхоексплуатаційне управління закупило за спрощеною процедурою, тобто фактично без конкуренції.

Джерело: Рівненські новини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень