Що форма гаманця може «розказати» про свого власника?

Якої форми Ваш аксесуар

Особисті речі завжди можуть розповісти багато цікавого про його або її власника. Так, дізнатися характер людини можна навіть за формою її гаманця.

Оберіть, якої форми Ваше портмоне

1️⃣ Гаманець такої форми обирають жінки, які полюбляють порядок. Класична форма гаманця свідчить про консервативні погляди на життя.

2️⃣ Такі гаманці найчастіше обирають чоловіки, бо їх легко можна покласти у кишеню джинсів чи куртки. Власники такого аксесуару – це цілеспрямовані люди, які досягають своєї мети.

3️⃣ Такий вибір роблять мандрівники. Ця форма портмоне говорить про те, що його власник чи власниця мають аналітичний склад розуму і любить розкладати свої думки по поличках.

4️⃣ Власник такого гаманця – заможна людина. Цей вибір говорить про те, що Ви любите ходити по магазинах і купувати подарунки собі та родичам.

5️⃣ Люди, які обирають яскраві портмоне, займаються творчою роботою та прагнуть виділитися із сірої маси.  

6️⃣ Такий вибір роблять люди, які не думають про гроші. Їх думки зайняті іншими речами, тому вони ніколи замислюють над тим,  що носити гроші та кредитні картки у кишені не надто зручно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень