

М’ясо просто танутиме у роті
Запекти м’ясо, щоб воно вийшло рум’яним і соковитим – ще те завдання. Часто, якщо ми отримаємо яскраву хрумку скоринку, то в середині м’ясо буває сухим. Тож їсти його дуже непросто.
Проте професійні шеф-кухарі знають секрет, як зробити страву ідеальною – і гарною ззовні, і соковитою всередині.
Перед запіканням м’ясо треба ретельно очистити від зайвих плівок та сухожиль. Готувати варто не на максимальній температурі. До речі, для свинини вона має бути нижча, ніж для яловичини, приблизно на 15 градусів. Та й час запікання трохи різниться.
Свинину переважно тримають на 20 хвилин менше.
Це одна з найчастіших помилок, коли м’ясо перетримують в духовці та ще при високій температурі.
Інгредієнт може здатися дивним, але кулінари рекомендують запікати разом з м’ясом бананову шкірку. Для початку натріть м’ясо сіллю та спеціями, а потім обгорніть банановими шкірками жовтою стороною догори. Щоб вона в процесі смаження не падала, можна прикріпити дерев’яними шпажками.
Можна також зробити іншим чином. Бананові шкірки викладають на дно деко чи форми, а зверху кладуть м’ясо. Так воно не пригорить, а стане соковитим та рум’яним.
За 15 хвилин до завершення готування шкірки знімають і запікають м’ясо до рум’яної скоринки.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ
Його краще не купувати: назвали найгірше морозиво в українських магазинах
Їх варто боятися: 3 знаки Зодіаку, чиї слова завжди збуваються
Колись «прокляте» прізвище стало дуже популярним серед українців
10 побутових звичок із СРСР, за які зараз соромно: Чи робите так ви?
Внутрішня гармонія – Рибам, гармонія в стосунках – Терезам: гороскоп 23 травня
В якій рибі найменше ртуті: її потрібно додати до свого раціону
Меню на Великдень 2025: найкращі страви до святкового столу
Котлети «Шкільні», ті, які були по 11 копійок: Рецепт по ГОСТу
Три звички, які вже з 30 років роблять з вас бабусю
Віденська паска – рецепт на Великдень, який набирає популярності в мережі: як її готувати
В маршрутці №6 у Рівному забули чорний рюкзак з концертним костюмом танцювального колективу «Едельвейс». Прохання допомогти в пошуку. Хто знайшов рюкзак, прохання зателефонувати за номерами телефонів 068-007-30-37 або 050-339- 30-37
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064