«Що це було? Мабуть НЛО»: артист Анатолій Матвійчук пояснює «Феномен Ірини Фаріон»

Коли Україна зрозуміє.., мовою Фаріон говоритимуть мільйони! (с)

Серед людей, які підтримують Ірину Фаріон, чимало літераторів та артистів. От, приміром, що написав днями Анатолій Матвійчук.

Широкому загалу він відомий як автор весільного хіта «Що це було? Мабуть НЛО»

Подаємо без змін:

Феномен Ірини Фаріон

Потужний землетрус під назвою Фаріон спричинив потужне цунамі в нашому інфопросторі, хвилі якого накочуються одна за одною на нашу свідомість і це дозволяє зробити певні очевидні підсумки.

Отож:

Згідно з Основним законом, на якому тримається шоу-бізнес, плюси і мінуси не віднімаються, а сумуються. Тож, Ірина Фаріон таки потужна і неординарна особистість.

Вона свідомо чи несвідомо користується потрібною технологією і досягає результату.

Про неї сьогодні говорить вся країна, а значить вона в епіцентрі уваги. А те, що це не випадковий успіх і в неї вистачить креативності довго тримати цю увагу – я не сумніваюся.

Сумніваюсь я ось у чому – а якби Фаріон вибрала для подачі своїх думок, приміром, суху інтелектуальну академічну мову, або красивий метафорично-публіцистичний стиль – чи почули б її мільйони? Чи зрозуміли б суть її месседжів? Чи почалася б ця масова дискусія? Гадаю, що ні!

Так, вона вибрала з усього інструментарію, який є в її розпорядженні, найемоційніший, найбрутальніший стиль – це стиль розлюченої, безжальної і гострої на язик юрби, яка не підбирає слів, а вихоплює їх зі своєї свідомості, як з розбурханого жерла вулкану. І що вона, по суті, говорить не так?!

Її опоненти, як правило, акцентують увагу саме на формі її спілкування, а не на змісті її думок і висновків.

 

Тому що форма легше піддається обструкції, а щоб опонувати думкам, потрібні знання та інтелект, яких у опонентів немає. Отож, кусають за ті місця, до яких можуть дотягнутися.

Деякі з її критків навіть дістали зі старої шафи її комуністичне минуле, вимахуючи ним, як червоною банданою, мовляв, ось вона яка – і в цьому її справжня суть. Та, ні панове, суть людини якраз в тому, щоби розвиватися відповідно до історичних умов, але не втрачати свого єства.

У даному випадку сутність Ірини саме в тому, що вона відстоює право тієї соціальної меншини, яка історично склалася в нашій країні. Меншини, спитаєте ви?

Так, саме меншини!

 

Якщо ви заглибитесь в історію і культуру України, ви зрозумієте, як мало було в ній особистостей, що при всіх перипетіях долі не зраджували українській мові і культурі, не загравали з місцевим грошовитим інтернаціоналом, не використовували мову як засіб чи інструмент для свого кар'єрного просування.

 

Мова завжди була присутня в ній внутрішньо, органічно, невіддільно і всеосяжно. Тобто Ірина Фаріон – цілісна натура. З ким би вона не говорила – з малюками в дитячому садочку чи з самим президентом країни.

Такі люди, на превеликий жаль, в Україні є в меншості. Але саме вони складають ядро нації і живлять цю націю еманаціями своєї енергії у променях якої різко видно, хто є хто.

Інша справа, що далеко не всі здатні зрозуміти, що хоче сказати Ірина. Когось дратує оця її українська справжність, когось відштовхує вибраний нею стиль спілкування, а хтось бачить у ній справжню загрозу тій інформаційній матриці, в якій сьогодні існує Україна.

Бо, якщо люди, не дай Боже, пробачать їй цю брутальну форму викладу, але вникнуть у зміст її думок і зрозуміють кінцеву ідею – то це означатиме кінець цієї Системи з її брехнею, подвійною мораллю, таємним колабораціонізмом і ритуальним перефарбовуванням в національні кольори всіх учорашніх агентів впливу сусідньої ворожої держави.

Основна проблема Ірини Фаріон – це те, що свідомо чи напівсвідомо, майже наодинці, вона протистоїть сьогодні всій старій гігантській машині, яка утримує конфігурацію інформаційного олігархічного простору нашої держави, який повністю тримається на протекціонізмі, корупції і абсолютній аморальності.

І це дратує і навіть доводить до сказу людей, які бачать речі не такими, як хотілось би володарям Матриці, а такими, як вони є насправді.

Бо коли Україна зрозуміє істину, мовою Фаріон говоритимуть мільйони!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень