Що буде з доларом в середині червня

І до чого тут світло

Банкір Тарас Лєсовий розповів, що у другій половині червня значних коливань на валютному ринку не буде. Однак можуть бути відчутні відлуння квітневої девальвації гривні.

Активна девальвація гривні, як це спостерігалося у квітні та травні, веде до зростання цін. До того ж, з об'єктивних причин, як, наприклад, імпортерів, так і суб'єктивних – у виробників, продавців цінники будуть збільшені на випадок подальших девальваційних процесів, – зауважив Тарас Лєсовий.

На валютний ринок, за його словами, може сильно вплинути зростання тарифу на електроенергію. Втім, панікувати не варто.  

Впродовж наступного тижня коридори валютних коливань не сильно відрізнятимуться від показників на початку червня. У середині місяця вони будуть такими:

  • на міжбанку долар: 40-41 грн євро: 43-46 грн;
  • на готівковому ринку долар: 40-41,2 грн, євро: 43-46 грн.

Джерело: 24 економіка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень