Щемливе послання котика Лунтіка розчулило рівнян

На сторінці рівнянки Ірина Білотіл у Facebook з’явивлася публікація від імені котеняти, якому 17 грудня має виповнитися 2 місяці.

Він розповідає рівнянам свою історію, і шукає собі новий дах над головою і нового господаря.

Раптом ви саме запланували собі завети домашнього улюбленця, лише гляньте на нього.

Фото Лунтіка зі сторінки Ірини Білотіл у Facebook

Подаємо текс послання без змін

«Привіт. Я #Лунтік. Я зайшов на фейсбук-сторінку до своєї бабусі Ірини, оскільки своєї ще не маю, і вирішив написати вам це повідомлення. 

Моя мама #Гайка народила і виховала нас з братиками сама. Тато пішов від неї ще коли вона була вагітна. Дуже не просто мамі-одиначці тягнути на собі трьох маленьких діток та ще й хлопчиків. Наша держава теж нічим не посприяла. Допомагали поставити нас на ноги моя бабця Іра, дід Вадим, прабабця Галина. Вони дали мені все, що могли, але настав час іти у доросле життя. Мої братики Болтик і Цвяшок уже оселилися в інших домівках. Залишився не влаштований в житті лише я. Все, що мені потрібно - це дах над головою, часом покормити, а найголовніше - любов і ласка. 
Коротко про себе: 17 грудня мені виповниться 2 місяці. При народженні мене назвали Шурупчик, бо в нас це сімейне

Але згодом мене почали називати Лунтіком, бо іноді я занурююсь в себе і починаю медитувати. Та я непроти, якщо мені дадуть якесь інше ім'я. 
Я люблю гратися. Мама привчала мене до футболу, але я більше полюбив бокс і ми влаштовували з Болтиком бої:) 
Про те, що я білий і пухнастий не буду говорити, бо це і так видно:) Не хвилюйтеся, я вже привчений ходити на лоточок. Якщо потрібно моя бабця Іра скине фотодокази процесу. В їжі я не примхливий. Їм все, швидко і одразу, бо звик, якщо не з'їм я, то це за мене успішно зробить або мама, або брати, або тьотя Люся (собачка, яка з нами живе). Доречі, з песиками я теж добре лагоджу. А ще я маю дар лікувати від депресії! 
Словом, моя родина хвилюється за моє майбутнє, а я не хочу аби вони хвилювались. Тому, якщо є дружелюбні, добросердечні люди, які готові прийняти мене в свій дім і урозноманітнити цим собі життя, то я пакую валізку і обіцяю гріти вас морозними зимовими вечорами. А оскільки ціна на газ цьогоріч сягнула небачених висот, то я вам точно згоджуся.
Нині усі чекають Нового року і Різдвяного дива. Я також. Вірю, що хороших людей в цьому світі більше, тому не розчаруйте:) Бажаю всім добра, чекаю на ваш відгук і буду вдячний за репост. Мяу.»
#посланняЛунтіка #Гайченята

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень