Ще вісім шкіл області можуть отримати автобуси (ФОТО)

Сьогодні відбулося розкриття тендерних пропозицій на закупівлю наступної партії шкільних автобусів

На конкурс подали заявки три учасника: дві дилерські фірми з Києва ТОВ «Радіал-Україна» та ТзОВ «Інтер-Авто Трейдінг» і черкаський виробник автобусів ПАТ «Черкаський автобус».

У останнього ціни виявилися найвищими – за один автобус «АТАМАН» вони просять 1 мільйон 680 тисяч. Інші двоє пропонують автобуси харківського виробника «Мрія», які вже стали скандальними, з різницею у 80 тисяч гривень – за 1 мільйон 320 тисяч та 1 мільйон 400 тисяч гривень відповідно.

Представники жодної з фірм на процедуру розкриття тендерних пропозицій не з’явилися. Зауважимо, що на вивчення наданої документації члени тендерного комітету мають 20 днів, після чого оголосять результат.

Разом з тим, за словами начальника облуправління освіти Григорія Таргонського, швидше за все, замість десяти зможуть закупити вісім автобусів, оскільки 2 школи – Підзамчевська Радиввилівського району та Тиннівська Сарненського району - не провели оптимізацію.

Але, купівля і цього транспорту під загрозою. Освітяни сподіваються, що його вдасться закупити до початку нового навчального року, але все тут залежить від обласних депутатів, адже гроші на співфінансування має виділити обласна рада:

 

 

- Здолбунівський район село Білашів, 2 автобуси для Радивилівського району по Козинській школі, Дубровицький район Сварицевицька школа – два автобуси, Дубенський район Мирогощанська школа, Гощанський район Тучинська школа, Корецький район Великомежирицька школа. Ми бачимо, що точно буде вісім, але, ще раз наголошую: якщо підтримають депутати обласної ради. Бо на 5 з них нам треба спів фінансування з обласного бюджету.

 

Таким чином, в загальному школи Рівненщини мають 159 шкільних автобусів, а потрібно ще 100.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень