Ще раз проситимуть віддати Рівному у комунальну власність гуртожиток

Йдеться про частину будівлі на вулиці Відінській, 10

Цей гуртожиток перебуває у власності товариства «Житлобуд-6», бо ввійшов при приватизації до статутного капіталу цього підприємства. І востаннє у листопаді торік влада Рівного зверталася до цього товариства з листом, у якому просила передати безплатно у комунальну власність частину будівлі. Але відповіді не отримала. Тому міськрада Рівного вирішила звернутися до «Житлобуду-6» ще раз.

Секретар міськради Сергій Паладійчук на сесії пояснив:

Це рішення потрібне для процедури звернення до суду щодо можливого отримання цих кімнат у нашу власність. Шансів небагато, але спробуємо. Тому що люди правильно кажуть: хай міська влада хоч щось спробує зробити. Тому прохання: підтримати.

 

Але, чесно кажучи, це нічого людям не гарантує. Це лише один крок у тій великій кількості кроків, які треба буде ще зробити.

Сергій Паладійчук

38 депутатів міськради підтримали це рішення. Згідно з ним, власнику гуртожитку мають у десятиденний строк направити копію рішення зі зверненням до нього. Якщо він відмовить у передачі гуртожитку місту або не надасть відповіді у місячний термін, юридичний відділ міськвиконкому підготує позов до суду.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень