Ще одну медаль у Токіо Україні приносить 19-річна Магучіх (ФОТО)

Легкоатлетка здобула бронзу

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх – бронзова медалістка Токіо-2020. 19-річна Ярослава з результатом 2 м здобуває бронзу в стрибках у висоту і приносить Україні 18-ту нагороду Олімпійських ігор у Токіо, повідомляє Національний Олімпійський Комітет.

До речі, наша спортсменка була наймолодшою серед 14 фіналісток Ігор-2020.

 

Також відзначимо, що у фіналі Україна була представлена одразу трьома учасницями. Ірина Геращенко – четверта (1.98 м), Юлія Левченко – восьма (1.96 м).

 

Вітаємо Ярославу та її тренера Тетяну Степанову з медаллю, дякуємо нашим дівчатам за боротьбу. Пишаємося вами й віримо - попереду Париж-2024!, - йдеться у повідомленні НОК.

Розпочався 15 змагальний день у Токіо для України зі срібла на дистанції 500 м українських каноїсток Людмили Лузан та Анастасії Четверікової.

Крім того, українська команда з синхронного (артистичного) плавання у складі Анастасії Савчук, Марти Федіної, Ксенії Сидоренко, Марини та Влади Алексіївих, Катерини Резнік, Аліни Шинкаренко та Єлизавети Яхно здобула бронзу.

А український боксер Олександр Хижняк став віцечемпіоном Токіо-2020 – він поповнив свою колекцію та скарбничку України сріблом Олімпійських ігор.

Між тим, наймолодший чемпіон Європи в історії стрибків у воду Олексій Середа на жаль, нагороди не здобув.

Але у стрибках у воду з 10-метрової вишки він посів високе 6 місце.

Натепер українці вибороли 18 медалей: 1 «золото» 5 срібних та 12 бронзових нагород. Наша країна посідає 43 сходинку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень