Ще одна країна відмовилася проводити турнір, куди допустили росіян та білорусів

Північні сусіди рф вирішили висловити свій протест

Федерація фехтування та п'ятиборства Фінляндії (SM5L) оголосила про відмову проводити турнір Kupittaa Tournament через допуск до нього російських та білоруських спортсменів. Таким чином, північні сусіди рф вирішили висловити свій протест через рішення Міжнародної федерації фехтування (FIE).

Про це йдеться у заяві офіційного сайту SM5L. У тексті наголошується, що фіни засуджують рішення FIE та повністю підтримують Україну, яка страждає від агресії російської федерації.

— SM5L засуджує це рішення і вважає, що російські та білоруські спортсмени зможуть повернутися до міжнародних змагань лише тоді, коли закінчиться незаконна і жорстока агресивна війна російської федерації в Україні.

 

Оскільки в обставинах, що склалися, SM5L не могла завадити російським і білоруським атлетам брати участь у змаганнях, нас не було іншого виходу, окрім як скасувати турнір.

 

Асоціація вивчає можливість організації змагань без статусу «сателітних» та веде переговори зі Швецією та Норвегією щодо проведення традиційної серії Nordic Challenge цього року, – наголосили в організації.

Таким чином, Фінляндія приєдналася до Німеччини, чия федерація з фехтування відмовилася приймати етап Кубка світу через росію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень