Ще мало помічників у Рівному? У Третяка буде сьомий заступник (ФОТО)

Потреба виникла через війну, каже претендент

Зліва направо: Микола Дядюсь, Олександр Миронюк, Олександр Третяк

Сьомий заступник буде у міського голови Рівного Олександра Третяка. Ним може стати Микола Дядюсь, який зараз очолює міське Управління державного архітектурно-будівельного контролю.

Він займе місце Олександра Миронюка, який з перших днів повномасштабного наступу пішов до лав ЗСУ.

 

Стоїть на захисті країни і головний архітектор Рівного Дмитро Котляров, принаймні, так пояснює його відсутність на засіданнях сесії секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Війна війною, а і в тилу треба працювати, каже Микола Дядюсь. Тож він, якщо це рішення підтримають міські обранці на засіданні сесії у четвер, на час військової служби попередника може виконувати обов’язки з питань діяльності виконавчих органів міськради і курувати питання будівництва та архітектури Рівного.  Принаймні так ідеться у проєкті рішення міської ради, опублікованому на офіційному сайті. 

Радіо Трек звернеться з інформаційним запитом, аби з’ясувати, чи отримує зарплату Олександр Миронюк і скільки ж платитимуть новому заступнику.

Чинні заступники міського голови станом на 28 березня

До слова, попередньому меру Володимиру Хомку для керування містом вистачало чотирьох заступників. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень