Щасливий і багатий - це не міф. Треба народитися у правильний день

Кожен день тижня по-особливому впливає на долю людини

Найкращий день, коли людина тільки можна народитися - це середа.


Народжені в середині тижня, якщо вірити прикметам, будуть здоровими до похилого віку, і у справах їх супроводжуватиме удача. За одним із переказів, народжені у середу виростуть багатими і щасливими.

Щасливець, який народився у четвер приречений отримувати подарунки долі до кінця життя. Якщо вони виявляться амбітними натурами — обов'язково зроблять карколомну кар'єру. Якщо ж будуть романтичними та далекими від бізнесу вільними митцями – прославляться своїм талантом.

Якщо ви народилися в інший день, це зовсім не означає, що ви не можете бути багатим і щасливим. Просто іншим людям треба докласти трошки більше зусиль, аби отримати бажане. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень