Шанс на життя: песик, який тиждень жив з мертвим господарем у Рівному, знайшов сім'ю (ФОТО)

«За тиждень вона, напевно, виплакала всі сльози над його бездиханним тілом...»

Понад дві тисячі перепостів у Фейсбуці про собачку Джулю. Ця вже не молода і лагідна руда красуня натерпілася горя за свій вік. Чотирилапу, нині вже покійний господар, знайшов у Рівному в стерилізаційному центрі.

Тваринка отримала шанс на гідне життя.

Однак близько місця тому померла дружина того чоловіка, а тиждень тому і він сам. Собака майже тиждень сиділа у зачиненій квартирі з бездиханним тілом господаря. На сполох забили родичі чоловіка, який вже тривалий час не виходив на зв’язок.

Вони приїхали до нього додому і стукали у двері – ніхто не відповідав, а з квартири чувся трупний запах.

Рятувальники відчинили двері й там виявили мертвого чоловіка. Джуля, налякавшись гуркоту, з яким відкривалася квартира, сховалася у помешканні. Сусіди попросили поліцію пошукати.

Згодом собачка вибігла і ніяк не могла напитися води через кількаденну спрагу. Люди її погодували та собачка два дні жила біля будинку.

Менше ніж за добу пост поширили понад дві тисячі користувачів.

Вчора увечері собачка зникла від під’їзду. Декілька мешканок будинку обходили все довкола до темної ночі з ліхтариками. Пошуки продовжили зранку. Згодом Джуля повернулася до будинку сама, її відразу нагодували та вже ні на мить не залишали, чекаючи на зоозахисників.

Подальшою долею собачки займається зоозахисниця Інеса Шишкіна. Джуля має їхати до іншого міста, де на неї вже чекають і готові дати любов і ласку для згорьованої тварини.

Сім’я з Харкова хоче забрати нашу Рівненську собацю,- повідомила зоозахисниця.

Джерело: 7 днів

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень