«Шахтар» програв «Севільї»

Гірники вибули з розіграшу Ліги Чемпіонів

Матч завершився з рахунком 3:1. Про це повідомляє УНІАН

У Севільї завершився матч 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому "Севілья" виграла у донецького "Шахтаря" з рахунком 3:1 і, перемігши за сумою двох матчів (5:3), вийшла у фінал єврокубку.

Доля двоматчевого протистояння була вирішена у другому таймі матчу.

Господарі поля на "Рамон Санчес Пісхуан Арені" у Севільї почали гру дуже активно і забили перший гол вже в самому дебюті гри. На 9-й хвилині груба помилка Малишева, який втратив м'яч практично в центрі поля, завершилася виходом Кевіна Гамейро один на один з П'ятовим - француз точно пробив під голкіпером донеччан. 

Втім, до кінця першого тайму "Шахтар" вирівняв не тільки гру, але і результат. У самій кінцівці тайму, на 44-й хвилині Марлос ювелірною передачею вивів Едуардо Да Сілву один на один з Сориа і бразилець відправив м'яч у сітку - 1:1.

А у другому таймі іспанці показли свою перевагу над донецькою командою. Ледь поновилася гра, як на 47-й хвилині "Севілья" провела швидку контратаку, в якій після розрізної передачі Криховяка на Гамейро той першим дотиком прокинув м'яч повз П'ятова, а другим точно пробив по порожніх воротах - 2:1. А на 59-й хвилині Маріано прийняв м'яч і красивим ударом поклав його під дальню штангу - 3:1.

Таким чином, донеччани припинили свій шлях у Лізі Європи на стадії півфіналу, а іспанський клуб зіграє у вирішальному матчі турніру - 18 травня в Базелі (Швейцарія).
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень