Шахраї в мережі: Три поради, як не купити підробні парфуми

Як не потрапити на гачок шахраїв?

Ніколи не вірте у «шалені знижки»

Неможливо купити парфум Armani або Gucci за 399 грн, і при цьому ще й отримати третій флакон у подарунок. Це нонсенс! Зрозуміло, що елітні парфуми можуть продаватися зі знижкою, але ця знижка аж ніяк не може сягати 80 чи 90%.

За 399 грн можна придбати хіба що підробку, зроблену на «підвальному» виробництві  або завезену контрабандою з сусідніх країн.

Рекламні оголошення на кшталт: фінальний сейл у зв’язку із закриттям магазину або ліквідацією складу, розпродаж партії конфіскату, три флакони за ціною двох – повинні викликати у вас підозру, а не бажання віддати свої гроші шахраям.

Ще один момент: елітна парфумерія не виробляється «за ліцензією», на що також час від часу посилаються аферисти, пояснюючи низьку ціну на дорогий парфум.

Жоден славетний світовий бренд не надасть прав комусь іншому виробляти свій легендарний парфум, рецептура якого – таємниця, відома кільком експертам. А термін «репліка» просто сприймайте як «підробка».

Перевіряйте, на якому саме сайті купляєте товар

Дуже часто шахраї використовують в рекламі назву відомої парфумерної мережі, наприклад, BROCARD. Але, переходячи за посиланням, ви потрапляєте не в інтернет-магазин вищезгаданої компанії, а на фейковий онлайн-майданчик, який немає до неї ніякого відношення.

Розпізнати такі сайти-одноденки досить просто. Перш за все, треба перевірити, чи співпадає його назва з назвою офіційного сайту компанії. 

Перевірте також, чи коректно вказано назву компанії: шахраї використовують безліч подібних, але неправильних варіантів – Brocart, Brokard, тощо.

Порада третя й остання

Купувати парфуми легендарних брендів можна тільки у тих, хто має офіційне право їх продавати. Таке право завойовується роками. 

Дистриб’ютор, який його врешті-решт отримує, знаходиться під постійним невпинним контролем виробника і має виконувати цілу низку вимог, щоб зберегти високу якість «ніжного» товару в процесі його транспортування, зберігання та продажу.

Компаній, які спромоглися вибороти таке право в Україні – одиниці. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень