Серйозна розмова з партнерами – Козорогам, крах надій – Терезам: гороскоп на 2 квітня

А Діви просто «сяятимуть»

ОВНИ

Вибір між новими пропозиціями та старими закріпленими позиціями буде складним. Все вирішиться на вашу користь, якщо ви будете діяти обдумано та обережно.

ТЕЛЬЦІ

Доля створить сприятливі умови для вирішення матеріальних питань. Готуйтеся миттєво реагувати, щоб не впустити удачу.

БЛИЗНЯТА

Цього дня не можна проявляти жадібність, зверхність і підозрілість. Довіртеся близьким людям – їхні поради, а також заступництво зірок можуть дуже вас виручити.

РАКИ

Позитивні тенденції цього дня забезпечать успіх у справах, пов’язаних із фінансами. Хороший день для відпочинку з рідними. 

ЛЕВИ

Зорі застерігають від великих фінансових витрат. Не виключені приховані перешкоди, розставлені вашими недругами. 

ДІВИ

Вас переповнюватиме оптимізм. Навіть проблеми, які можуть виникнути цього дня, не зможуть змінити вашого настрою. 

ТЕРЕЗИ

День символізує крах надій і планів. Намагайтеся зменшити очікування, щоб уникнути розчарування в людині, якій ви дуже довіряли.

СКОРПІОНИ

Не намагайтеся перекласти тягар своїх проблем на інших – вирішуйте все самі. Так у вас буде більше шансів на успіх. Також стежте за здоров’ям і не переїдайте.

СТРІЛЬЦІ

Багатьом представникам знаку доведеться виконати великий обсяг роботи, яка, на жаль, не принесе задоволення. Ввечері можливі родинні непорозуміння.

КОЗОРОГИ

Цього дня вам доведеться зіштовхнутися з жорсткою позицією партнерів, що змусить переглянути попередні домовленості. Готуйтеся відстоювати свої інтереси.

ВОДОЛІЇ

Зорі рекомендують тверезо оцінювати реальність і не ганятися за ілюзіями. Прикро, але незважаючи на зусилля, ви не зумієте подолати всі перешкоди. 

РИБИ

Не варто відкладати вирішення проблем в особистому житті. Обговоріть те, що вас турбує з близькими та друзями, адже саме цього дня вони можуть вам підказати правильне рішення.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень