Серпень розпочнеться з неприємної погоди: Синоптик зробила прогноз (КАРТА)

Якою буде погода у понеділок

Серпень розпочнеться хаотичними дощами.

Найближчої ночі короткочасні опади пройдуть у західних областях (окрім Львівщини) та подекуди на півдні та у центрі України.

Вранці та вдень волога повітряна маса з дощами посуне в східному напрямку, тому, знову ж, вранці та вдень короткочасні дощі, місцями з грозами, охоплять центральні області, південну частину, затримаються у Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Північ, Північний Схід та значна частина Західної України буде вже без опадів, – розповіла синоптик.

На вечір дощі повністю підуть із західної частини України. А от на решті території України домінуватиме волога погода з дощами та грозами

Протягом понеділка стовпчики термометрів у більшості областей України сягнуть +26...+32 градусів, на Півдні та Південному Сході очікується до +34 градусів.

На Житомирщині та Вінниччині температура повітря буде більш комфортною, +22...+26 градусів.  А в західних областях очікується найнижча температура повітря, +18...+22 градуси.

Стрибки від спеки до свіжості після дощу, коливання атмосферного тиску, гроза, сухість та одразу підвищена вологість при наближенні атмосферного фронту – ці синоптичні метаморфози можуть негативно торкнутися самопочуття. Побережіть себе, – наголосила синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень