Серія знімків 54-річної Ольги Сумської в бікіні набрала понад 50 тис. лайків (ФОТО)

Щоправда, за лайки Сумська розігрувала ще й відпочинок на двох

Українська актриса Ольга Сумська перед відльотом із Єгипту, де відпочивала з чоловіком і молодшою дочкою, виклала 22 липня в Instagram свої фотографії в бордовому бікіні.

На знімках 54-річна артистка спочатку позує в морі з чоловіком, актором Віталієм Борисюком, а потім уже сама плаває в басейні.

У підписі до фото Сумська пообіцяла розіграти між підписниками своєї сторінки путівку в той самий готель, у якому вона відпочивала.

Щоб переглянути всю серію, натискайте на стрілку (на знімках) праворуч


За кілька годин пост Сумської набрав 38 тис. лайків і майже 18 тис. коментарів. Нині ми бачимо, що кількість лайків уже перевалила за 50 тисяч

Контекст:

  • Ольга Сумська народилася 22 серпня 1966 року у Львові. Вона вийшла заміж за Борисюка 1996 року. У пари є дочка Анна (2002).

  • Борисюк – другий чоловік актриси. Із першим чоловіком, актором Євгеном Паперним, весілля з яким відбулося 1987 року, вона прожила п'ять років. Від цих стосунків у Сумської є дочка Антоніна Паперна (1990).

Че серія з 9-ти крутецьких фото. Можна побачити молодого Хостікоєва -- дружку?

  • У травні 2021 року з нагоди срібного весілля Сумська і Борисюк повторно одружилися. Вони живуть разом 30 років, але розписалися 25 років тому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень