Сергій Євтушок: як екс-очільник Сарненщини вирішив проблемне «бурштинове питання»

Хто є хто на Рівненщині

Екс-очільник Сарненської РДА, а нині народний депутат, Сергій Євтушок досі активно говорить про вирішення «бурштинових питань».

 Сергій Миколайович Євтушок – народний депутат України 8-го скликання, округ №156 від партії ВО «Батьківщина».

ОФІЦІЙНА БІОГРАФІЯ

Народився 13 листопада 1973 року в місті Сарни Рівненської області.

У 1994 році закінчив Томське вище військове командне училище зв'язку, а в 2007 році - Рівненський інститут слов'янознавства та отримав диплом спеціаліста з маркетингу. У 2011 році отримав другу вищу освіту, закінчивши Львівський регіональний інститут державного управління при Президентові України, ставши магістром державного управління.

З 1997 по 2002 рік працював в МСП «Надія» ЛТД начальником відділу збуту. Наступних 6 років, до 2008-го, був заступником директора ТзОВ «Дон». З 2008 по 2010 працював помічником народного депутата від «Батьківщини» Сергія Кошина.

З 26 березня 2006 року по 31 жовтня 2010 року — депутат Сарненської міської ради V скликання. Член постійної мандатної комісії, керівник депутатської фракції.

31 жовтня 2010 року обраний Сарненським міським головою.

У 2011 році став одним із тридцяти слухачів Української школи політичних студій, що входить у Європейську асоціацію шкіл політичних студій.

У липні 2011 року був учасником пленарних засідань Літнього університету демократії, який традиційно проходив у Парламентській Асамблеї Ради Європи (Страсбург, Франція).

У квітні 2014 року в.о. Президента України Олександр Турчинов призначив Сергія Євтушка головою Сарненської райдержадміністрації.

А вже 20 вересня президент України Петро Порошенко звільнив Євтушка. Після цього, а саме 27 листопада того ж 2014-го, Євтушок склав присягу народного депутата України.

РОБОТА У РАДІ

Повний перелік законопроектів, поданих Євтушком на розгляд Верховної Ради, можна побачити на офіційному сайті парламенту.

Серед законопроектів та змін до чинних законодавчих актів найактуальнішим для Євтушка протягом останніх двох років залишалось «бурштинове питання».

Між тим, нардеп є активним членом Комітету ВРУ з питань транспорту.

СТАТКИ

У 2016 році Євтушок задекларував квартиру площею 112 кв.м та позашляховик Тойоту РАВ-4 вартістю на момент придбання 355 тисяч гривень.

Заробітна плата, отримана за основним місцем роботи, становить 79 тисяч гривень. Інший дохід, а це кошти по догляду за дитиною до 3-х років¸ кошти, повязані з виконанням депутатських повноважень, компенсація за проїзд по території України, компенсація за відрядження по території України, а також компенсація за оренду житла становить майже 172 тисячі гривень. 

Готівкою у Сергія Євтушка налічувалось 65 тисяч доларів на момент оприлюднення декларації про доходи за 2015 рік.

Для порівняння, згідно з декларацією за 2013 рік, загальні доходи Сергія Євтушка склали 103 тисячі гривень. Йому належить квартира площею 112,8 квадратних метрів, а також Honda Accord 2008 року випуску.

Вже незабаром зможемо ознайомитись із електронною декларацією Євтушка за 2016 рік. Як відомо, усі народні обранці повинні оприлюднити свої статки до 1 квітня 2017 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень