Серце не витримало: прикордонника з Рівного нагородили посмертно

Подвиг Артема назавжди залишиться в пам’яті й серцях усіх українців 

На початку травня стало відомо, що рівнянин Артем Супрун загинув на передовій у Запорізькій області. Артем з дитинства мріяв стати військовим. Він закінчив Острозький обласний ліцей, потім Національну академію Держприкордонслужби, й у 2020 році отримав перше офіцерське звання. Далі він пішов на службу до Бердянського прикордонного загону.

— 24 лютого 2022 року старший лейтенант Супрун разом з бойовими побратимами першими зустріли наступ й вибули для здійснення оборони рубежів. Аби стримати ворога й захистити рідну землю, прикордонник під обстрілами виконував небезпечні бойові завдання без відпочинку аж до 3 травня.

 

Саме тоді серце молодого прикордонника не витримало й зупинилось… Артема Супруна посмертно нагороджено медаллю «За жертовність і любов до України», відзнакою «Почесного громадянина Рівного», а також на Майдані Незалежності, у рідному місті Героя-прикордонника – Рівному, встановлено пам’ятний щит.

 

Подвиг Артема назавжди залишиться в пам’яті й серцях усіх українців… Вічна пам’ять Герою! – повідомляє Держприкордонслужба.

Рідні та друзі згадують Артема як позитивного, світлого та доброго чоловіка. Любив риболовлю та автівки... А ще дуже любив життя...

На початку травня, пізно ввечері Артему, який служив на передовій — у Запорізькій області — стало зле.

 

Медикам не вдалось врятувати життя прикордонника.

Молоде серце зупинилося...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень