Селище на Прикарпатті атакують вовки: жертвами хижаків стали понад 10 собак (ВІДЕО)

Уночі вовки полюють на домашніх улюбленців

На нашестя вовків скаржаться мешканці селища Ворохта, що на Прикарпатті.

Місцеві жителі кажуть, що ці тварини небезпечно наблизилися до  людських осель та атакують домашніх тварин. Такої кількості вовків у селищі місцеві не пам’ятають.

Потенційно загроза є. Адже ми говоримо про хижих тварин, і не дай Боже об'єктом полювання цих звірів може стати людина, – розповів у сюжеті ТСН сільський голова Олег Дзем'юк.

Лісники кажуть, що причиною такого нашестя вовків є голод. І лісами вони навіть можуть мігрувати з сусідньої Румунії. 

Вовків, який у лісах Ворохти розвелося дуже багато, можна відстрілювати. Тож лісники звертатимуться до міністерства екології для видачі дозволу на відстріл, оскільки частина селища є національним парком, розповів головний лісничий Микола Ванджурак

Але тут є все-таки проблема в тому, що велика частина Ворохти – це ж Карпатський національний парк, де будь-яке полювання заборонено. Ну а вовк кордонів не знає. Наш парк буде звертатися до міністерства екології для видачі дозволу на відстріл.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень