Селена Гомес невиліковно хвора

Дівчина вже пройшла курс хіміотерапії

Співачка і акторка зізналася, що два роки тому їй встановили діагноз – системний червоний вовчак. Це автоімунне захворювання, при якому імунна система людини виробляє антитіла, які пошкоджують ДНК здорових клітин. Хвороба є невиліковною, але за правильного лікування людина може прожити ще кілька десятків років.

В інтерв'ю американському журналу Billboard співачка розповіла, що саме через хворобу на початку минулого року вона взяла паузу в кар’єрі. Лікарі діагностували вовчак та призначили курс хіміотерапії.  Лікування потрібно було почати негайно, інакше Селені загрожував інсульт. ЗМІ в той час припускали, що співачка бере перерву через розрив стосунків з Джастіном Бібером, мовляв, у Селени депресія і їй треба оговтатися. Тепер з’ясувалося, що Бібер тут зовсім ні до чого.

Незважаючи на хворобу, артистка продовжила займатися музикою. Незабаром вийде її новий альбом «Revival», три композиції з якого – «Good For You», «Same Old Love» і «Me & Rhythm» - вже підірвали чарти. Також нещодавно Селена повідомила, що в травні наступного року вирушає у світове турне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень