Сексуальність та здоров'я: як секс-іграшки можуть допомогти покращити якість життя?

Та навіть мають позитивний вплив на здоров'я

Вважають, що інтимні аксесуари потрібні тільки для отримання сексуального задоволення, але ніяк не для поліпшення здоров'я. А ось вчені з Нідерландів упевнені, що секс-іграшки допомагають упоратися з деякими серйозними захворюваннями. Наприклад, регулярне застосування девайсів з ефектом вібрації полегшує перебіг простатиту у чоловіків, сприяє швидкому відновленню організму після перенесеного раку тазової області, прискорює реабілітацію у разі хірургічного втручання з ушкодженням нервів.

Чому секс-іграшки корисні?

На жаль, нині чимало чоловіків і жінок стикаються з різними сексуальними розладами. В одних вони виражені яскравіше, в інших менш. Але у всіх випадках вимагають пильної уваги та професійного лікування. Фахівці вважають, що іграшки для дорослих допомагають розв'язувати статеві проблеми якнайкраще й абсолютно без шкоди для організму.

Вчені з Нідерландів пропонують активно використовувати терапію із застосуванням секс-девайсів на постійній основі при лікуванні сексуальних розладів у пацієнтів обох статей. На додаток, вони навіть склали список, у якому позначили, які інтимні пристрої підходять для усунення тих чи інших захворювань. Детальні дані було опубліковано у журналі Nature.

Автори наукової публікації зазначили, що найчастіше застосування секс-іграшок у лікувальній практиці виявляється не зовсім вдалим лише через упередження самих лікарів. Досить багато працівників медицини поки що насторожено ставляться до секс-девайсів, плюс - має збентеження перед пацієнтом. Проте нідерландські вчені продовжують наполягати на застосуванні інтимних пристроїв у медицині.

Користь секс-девайсів:

  • підвищення чутливості ерогенних зон;
  • зміцнення статевої функції;
  • емоційне та фізичне розслаблення;
  • значне підвищення лібідо;
  • зміцнення ерекції у чоловіків;
  • набуття здатності відчувати оргазм у жінок;
  • покращення кровообігу в органах малого таза.

Дослідження, проведені вченими зі США, показали, що понад 52% чоловіків та жінок віком до 65 років хоча б раз у житті використовували секс-іграшки. Багато ж застосовують девайси із секс-шопу на постійній основі. При цьому користувачі відзначають, що розваги з вібраторами та мастурбаторами позитивно впливають на статеву функцію. Крім того, регулярні оргазми, які отримують за допомогою секс-пристроїв, добре впливають в цілому на стан організму.

У чому користь секс-девайсів для жінок?

Інтимні прилади, особливо з такими ефектами, як вібрація, ротація та пульсація, чудово допомагають подолати проблеми менопаузи. Регулярне використання секс-іграшок допомагає жінці продовжити віковий період статевих бажань. Періодична мастурбація з такими пристроями не дає жінці забути про те, наскільки яскравими та приємними можуть бути відчуття сексуальних впливів.

Розваги з секс-іграшками також допомагають уникати підвищеної тривожності, запобігають депресіям та сприяють протистоянню стресам. Деякі ліки пригнічують статеву функцію та знижують лібідо, а секс-девайси не допускають повного згасання сексуального потягу. Також якісні оргазми, які отримують з інтимними пристроями, добре впливають на сон, роблячи його міцним і спокійним.

Безумовно, зовсім необов'язково використовувати секс-іграшки лише як лікувальні прилади. І абсолютно здоровим жінкам застосування вібраторів, пульсаторів та кліторальних стимуляторів завжди йде на користь. Це важливо – розширювати межі власної сексуальності, дізнаватися нове про своє тіло та його реакції на різні види еротичних впливів.

Чим корисні секс-іграшки чоловікам?

Не так рідко чоловіки стикаються з порушеннями статевої функції. До найчастіших проблем відносяться: передчасна еякуляція, статева слабкість, еректильна дисфункція. Виробники секс-девайсів створюють спеціальні пристрої для кожного конкретного випадку. Часом для усунення проблеми вистачає лише застосування потрібної секс-іграшки без додаткової терапії та лікарських засобів.

Користь інтимних аксесуарів для чоловіків:

  • ерекційне кільце призначається для зміцнення ерекції - девайс стискає статевий член біля основи, тим самим уповільнюючи відтік крові з органу;
  • вакуумна помпа також допомагає досягти міцної ерекції – на пеніс відбувається активна дія вакуумом;
  • мастурбатори загалом підвищують лібідо, сприяючи посиленню чутливості головки та стовбура статевого члена;
  • фаллопротез дозволяє чоловікам зі статевим безсиллям здійснювати повноцінні сексуальні акти;
  • масажер простати є відмінним засобом для успішної профілактики простатиту, а також загалом покращує статеву функцію;
  • насадки на пеніс допомагають чоловікові довше не кінчати в ліжку, трохи знижуючи сприйнятливість ерогенних точок на органі.

Застосування секс-пристроїв не тільки приносить масу задоволення, але також сприяє підвищенню імунітету, усунення болю, зняття стресу. Деякі вчені навіть висловлюють думку, що оргазми від вібраторів доброчинно впливають на роботі мозку. А що приємно, мінусів використання секс-іграшок взагалі немає – вони абсолютно безпечні та не доставляють дискомфорту. Винятково користь та неземна насолода.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень