Чи був секс за згодою - у Рівному можна перевірити: про новий закон

І навіть є досвід встановлення істини у таких справах

Про такий спосіб перевірки у соцмережі Фейсбук поінформувала керівник Рівненського відділення Всеукраїнсьокї асоціації поліграфологів Альона Трачук:

Поліграф Центр РІВНЕ Вподобана сторінка · 3 год · Секс був за згодою?
З мого особистого досвіду: була справа, виправдати себе хотів той, кого звинувачували у зґвалтуванні. Зі слів його родичів: він — хороший, працелюбний, люблячий син, вона — розпусна дівка. А що в результаті?  Хлопець не звик відмовляти собі в забаганках.

 

Після проведення перевірки на поліграфі отриманий висновок експерта всіх шокував. Було прийнято рішення про дотестування вже зі свідченнями дівчини. І підекспертний зізнався, що під час сексу було сказано слово "НІ"!
 

Детектор брехні може бути основою у доказовій базі. Тому всі, хто переживають про безпідставні звинувачення, можуть спати спокійно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень