Секретна комбінація, або Чому мед та корицю треба вживати разом

Таке комбо підсилює позитивний вплив на організм

Корисні властивості меду відомі тисячоліттями. Він швидко, якісно і без шкоди лікує кашель через вміст декстрометорфану. Мед використовують для лікування опіків та ран, що дозволяє знезаражувати та прискорювати загоєння.

Мед має й заспокійливі властивості, особливо у поєднанні з молоком перед сном. А ще він зміцнює пам'ять, активуючи мозкові процеси, добре впливає на ясна, знімає запалення та є натуральним профілактичним засобом від зубного нальоту.

Позитивний імідж має й кориця. Її зігрівальний ефект століттями допомагає жінкам зміцнювати волосся і стимулювати його ріст. Доведено, що кориця уповільнює розвиток хвороб Альцгеймера та Паркінсона, тож її рекомендують вживати людям похилого віку. 

Нещодавні дослідження, які проводяться на тваринах, довели що кориця здатна уповільнити розвиток ракових клітин. Допомагає вона при подразненому кишківнику, гіперактивності, отруєнні та навіть дефіциті уваги.

Секретне корисне комбо меду та кориці 

Споживати разом мед з корицею рекомендують для: 

  • загоєння ран. Обидва продукти знімають запальні процеси, допомагають шкірі швидше регенеруватися, гоїтися. 
  • серцево-судинні захворювання. Клінічно доведено, що спільна робота меду та кориці знижує тиск, зменшує показник холестерину на 10%, а природні антиоксиданти очищають кров, що зменшує ризик утворення тромбозів та інсультів;
  • допомога при діабеті. Кориця дуже корисна людям з діабетом. Вона допомагає клітинам стати більш чутливими до інсуліну та знижує рівень цукру в крові. Мед стає натуральним замінником вуглеводу і його можна вживати діабетикам в обмеженій кількості.

Мед і кориця не тільки смачне поєднання, але і несе оздоровчий ефект.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень