Секрети, якими користуються зірки: що зробити, аби макіяж не розтікався влітку?

Спробуйте на собі й відразу побачите результат!

Підготуйте шкіру

Не забувайте про перший крок в макіяжі - зволоження шкіри обличчя. Для літнього сезону підбирайте легші консистенції зволожувального крему, який миттєво вбиратиметься. 

Відмовтеся від важкої бази та тональної основи

Перше, що починає «плисти» у спеку, – тональний крем. Тож спробуйте відмовитися від нього. Але якщо без тоналки не обійтися, придивіться до стійких засобів на мінеральній основі.

Замінюйте спонж на пензель, а розсипчасті продукти – на кремові

Розсипчасті рум'яна сто відсотків осиплються через кілька годин, а ось кремові – вберуться в шкіру і виглядатимуть натуральніше. До того ж наносьте їх пензлем, а не спонжем, щоб не створювати занадто щільне покриття.

Вчасно поправляйте макіяж

Аби прибрати з обличчя жир та зайвий блиск, використовуйте матуючі серветки. Вони не псуватимуть ваш мейк. До того ж для цього не завжди потрібне дзеркало.

Закріпіть мінеральною прозорою пудрою

Застосовуйте пудру поверх тонального засобу. Розподіляйте її спеціальним пухнастим пензлем, а не пальцями, щоб не залишати відбитки.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень